سس ایتالیایی یکی از سس هایی است که در بین مردم بیشترین رواج را به دلیل خشمزه بودن داراست
از مزه فوقالعاده این سس برای خوشمزه کردن غذاهایتان استفاده کنید...
امیدواریم خوشتون بیاد
برای کتبانو شدن به ادامه مطلب بروید
سس ایتالیایی:
مواد لازم :
پیاز 2 فنجان
آب گوجه فرنگی 2 فنجان
سیر 3 عدد
آب گوشت 2 فنجان
برگ دهمست 1 عدد
برگ بو 0.5 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی 3 فنجان
فلفل سیاه 0.5 قاشق مرباخوری
نمك 0.5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
پیاز و سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود ، آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب گوشت و برگ دهمست و نمک و فلفل سیاه را بر آن افزوده روی آتش بگذارید و تا دو ساعت مدام هم بزنید . در صورت لزوم مجددا آب به آن اضافه کنید . سپس برگ بو را در آن ریخته تا 15 دقیقه دیگر سس را بپزید تا خوب سفت شود.