خورشت قیمه خلال و زرشک(یکی از خورشت های اصیل کرمانشاه)
مواد لازم:
گوشت گوساله= 500 گرم
زرشك =50 گرم
خلال بادام =100 گرم
پیازمتوسط= یك عدد
نمك و فلفل= به میزان لازم
روغن برای سرخكردن= دو قاشق غذاخوری
شكر= یك قاشق غذاخوری
زعفران =نصف قاشق چایخوری
لیمو عمانی= چهار عدد
طرز تهیه: پیاز را خرد كرده، با كمی روغن تفت میدهیم...
ارسال کننده مطلب : ازاده تایید کننده مطلب : مجید
برای کد بانو شدن به ادامه مطلب برید
خورشت قیمه خلال و زرشک(یکی از خورشت های اصیل کرمانشاه)
مواد لازم:
گوشت گوساله= 500 گرم
زرشك =50 گرم
خلال بادام =100 گرم
پیازمتوسط= یك عدد
نمك و فلفل= به میزان لازم
روغن برای سرخكردن= دو قاشق غذاخوری
شكر= یك قاشق غذاخوری
زعفران =نصف قاشق چایخوری
لیمو عمانی= چهار عدد
طرز تهیه: پیاز را خرد كرده، با كمی روغن تفت میدهیم. در همین حالت رب را هم اضافه میكنیم سپس گوشت را قیمهای خورد كرده به مواد اضافه و همه مواد را كمی تفت میدهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را كم میكنیم و میگذاریم به مدت یك ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانیها را با چنگال سوراخ كرده و در خورش میاندازیم و اجازه میدهیم خورش به مدت یك ساعت دیگر با شعله كم بپزد. زرشك را شسته با كمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شكر تفت میدهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه كرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه میداریم. خورش در اصل با زرشك سیاه طبخ میشود. خورش فوق یكی از خورشهای اصیل كرمانشاه میباشد كه در همه مراسم رسمی طبخ میشود
ارسال کننده مطلب : ازاده تایید کننده مطلب : مجید