![](http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/450_1319379379_original_elfiwrzcytahxdbknjqv.jpg)
آرد= ۳ پیمانه
چربی حیوانی یا روغن گیاهی= ۶ قاشق غذاخوری
نمک= ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر= ۲ قاشق چایخوری
آب = ۱ ویک چهارم پیمانه
![](http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/450_1319379379_original_elfiwrzcytahxdbknjqv.jpg)
آرد= ۳ پیمانه
چربی حیوانی یا روغن گیاهی= ۶ قاشق غذاخوری
نمک= ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر= ۲ قاشق چایخوری
آب = ۱ ویک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
-ابتدا آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
- سپس روغن یا چربی حیوانی را به همراه مقدار کمی آب به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.
- سپس مابقی آب را به دفعات به مواد اضافه کنید و مواد را هم برنید تا وقتی که خمیر به دست شما نچسبد.
- سپس روی خمیر را با حوله یا دستمال بپوشانید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا خمیراستراحت کند.تا خمیر لطیف تری به دست بیاید.
- سپس از این خمیر گلوله های خمیر (چونه خمیر) درست کنید و داخل ظرفی بگذارید و باز ۱۰ دقیقه به چونه های خمیر استراحت دهید. با این مقدار خمیر در حدود ۱۰ تا ۱۲ چونه خمیر می توانید درست کنید.
-سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید. قطر خمیر باید کمتر ازنیم سانتیمتر باشد.
-ماهیتابه ای چدنی را روی حرارت گاز بگذارید تا داغ شود. سپس خمیر را داخل آن بگذارید و قتی یک سمت خمیر پخت ، خمیر را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد.
- نان ها را داخل دستمال یا پارچه بپیچید تا خشک نشوند.
- برای نگهداری طولانی تر ، نان ها را داخل پاکت فریزری بگذارید و داخل فریزر نگهداری کنید.
نکته:
این خمیر در اصل با چربی خوک به نام لارد درست می شود که من چربی حیوانی یا روغن گیاهی(مانند روغن زیتون) جایگزین کردم.